Navedba strani: Zavod za ribištvo Slovenije. BiosWeb. [online], Ljubljana, Zavod za ribištvo Slovenije, 2014, [Posodobljeno ], [Citirano ], , , Dostopno na spletnem naslovu: <www.biosweb.org>, ISSN 2350-4757

| razred slanosti | prisotnost |
|---|---|
| celinske vode | ![]() |
| brakične vode (0.5‰ do slanosti morske vode) | ![]() |
| morske vode | ![]() |
| vode s širokim razponom slanosti (0.5‰ do slanosti višje kot v morski vodi) | ![]() |
| mera | najmanjša vrednost [mm] | največja vrednost [mm] | n |
|---|---|---|---|
| Celotna dolžina telesa (TL): | 30.00 | 900.00 | 385 |
| stanje osebkov | najmanjša masa [g] | največja masa [g] | n |
|---|---|---|---|
| konzerviran v alkoholu | 2.8 | 11.4 | 11 |
| svež | 0.5 | 17500.0 | 142 |
| neznano | 155.0 | 3190.0 | 4 |
| živ | 0.7 | 12500.0 | 452 |
| metoda | najmanjša starost | največja starost | n |
|---|---|---|---|
| branje lusk | 2.0 | 2.0 | 1 |
| a | b | r2 | spol | stanje osebkov | dolžina [cm] | mera | vir | država/lokaliteta | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 0.012864915 | 3.088976992 | 0.996246173 | mešano | mešano | 4.80 - 90.00 | TL | Marčeta et al., 2025 | Slovenija |
| Vnesi dolžino | cm |
| Ocenjena masa: | g |
| Ime | |
| Sporočilo | |
