Navedba strani: Zavod za ribištvo Slovenije. BiosWeb. [online], Ljubljana, Zavod za ribištvo Slovenije, 2014, [Posodobljeno ], [Citirano ], , , Dostopno na spletnem naslovu: <www.biosweb.org>, ISSN 2350-4757
razred slanosti | prisotnost |
---|---|
celinske vode | ![]() |
brakične vode (0.5‰ do slanosti morske vode) | ![]() |
morske vode | ![]() |
vode s širokim razponom slanosti (0.5‰ do slanosti višje kot v morski vodi) | ![]() |
mera | najmanjša vrednost [mm] | največja vrednost [mm] | n |
---|---|---|---|
Celotna dolžina telesa (TL): | 30.00 | 870.00 | 217 |
stanje osebkov | najmanjša masa [g] | največja masa [g] | n |
---|---|---|---|
konzerviran v alkoholu | 2.8 | 11.4 | 11 |
svež | 0.5 | 3570.0 | 101 |
živ | 2.0 | 12500.0 | 148 |
metoda | najmanjša starost | največja starost | n |
---|---|---|---|
branje lusk | 2.0 | 2.0 | 1 |
Vnesi dolžino | cm |
Ocenjena masa: | g |
Ime | |
Sporočilo | |