Navedba strani: Zavod za ribištvo Slovenije. BiosWeb. [online], Ljubljana, Zavod za ribištvo Slovenije, 2014, [Posodobljeno ], [Citirano ], , , Dostopno na spletnem naslovu: <www.biosweb.org>, ISSN 2350-4757
razred slanosti | prisotnost |
---|---|
celinske vode | ![]() |
brakične vode (0.5‰ do slanosti morske vode) | ![]() |
morske vode | ![]() |
vode s širokim razponom slanosti (0.5‰ do slanosti višje kot v morski vodi) | ![]() |
mera | najmanjša vrednost [mm] | največja vrednost [mm] | n |
---|---|---|---|
Celotna dolžina telesa (TL): | 21.00 | 196.00 | 470 |
stanje osebkov | najmanjša masa [g] | največja masa [g] | n |
---|---|---|---|
konzerviran v alkoholu | 0.1 | 16.1 | 18 |
odtaljen | 2.2 | 10.0 | 23 |
svež | 0.4 | 117.0 | 150 |
živ | 0.4 | 112.0 | 266 |
a | b | r2 | spol | stanje osebkov | dolžina [cm] | mera | vir | država/lokaliteta | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
0.009186784 | 3.357058973 | 0.972361396 | mešano | živ | 4.50 - 15.00 | TL | Marčeta, 2013 | Slovenija |
Vnesi dolžino | cm |
Ocenjena masa: | g |
Ime | |
Sporočilo | |