Navedba strani: Zavod za ribištvo Slovenije. BiosWeb. [online], Ljubljana, Zavod za ribištvo Slovenije, 2014, [Posodobljeno ], [Citirano ], , , Dostopno na spletnem naslovu: <www.biosweb.org>, ISSN 2350-4757

| razred slanosti | prisotnost |
|---|---|
| celinske vode | ![]() |
| brakične vode (0.5‰ do slanosti morske vode) | ![]() |
| morske vode | ![]() |
| vode s širokim razponom slanosti (0.5‰ do slanosti višje kot v morski vodi) | ![]() |
| mera | najmanjša vrednost [mm] | največja vrednost [mm] | n |
|---|---|---|---|
| Celotna dolžina telesa (TL): | 5.00 | 646.00 | 6700 |
| stanje osebkov | najmanjša masa [g] | največja masa [g] | n |
|---|---|---|---|
| konzerviran v alkoholu | 0.0 | 15.0 | 2180 |
| svež | 0.1 | 93.0 | 762 |
| neznano | 1.2 | 17.8 | 6 |
| živ | 0.0 | 3043.4 | 20946 |
| metoda | najmanjša starost | največja starost | n |
|---|---|---|---|
| branje lusk | 0.0 | 0.0 | 17 |
| a | b | r2 | spol | stanje osebkov | dolžina [cm] | mera | vir | država/lokaliteta | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 0.009832793 | 3.033135736 | 0.968143133 | mešano | mešano | 1.90 - 10.50 | TL | Marčeta & Sanda, 2022 | Slovenija |
| Vnesi dolžino | cm |
| Ocenjena masa: | g |
| Ime | |
| Sporočilo | |
